Yes, 250 grams is equal to 0.25 kilograms, or one quarter of a kilogram.
250g = 0.250kg So 1 kg is greater than 250g.
2.3 kg = 2300 g (1kg = 1000g)So, 2300 g + 250g + 700g = 3250g or 3.25kg
It is: 8.'3'% recurring '3'
250g of cream cheese would be the best.
15% of 250g = 37.5g
250g 250g are in one cup
It is: 2000g+250g = 2250 grammes
It would be closer to 250kg. 250g would be half a pound.
I would use a measuring jug, not any spoon.
3.5kg = 3500g 3500g / 250g = 14 Therefore, 3.5kg will make 14 bags of 250g sweets
250g = 1/4kg
Yes, 250g of powder is greater than 850mg.