Study guides

☆

Q: You drive a car 2 hours at 40 miles per hour 2 hours at 60 miles per hour how many miles will you travel?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

If you drive for 3 hours at 60 miles per hour and then for an additional 2 hours at 70 miles per hour, you will have driven a total of 320 miles.

The truck will travel 60 miles in one hour.

If you were to drive for 24 hours straight you would have to travel atleast 5.2 miles per hour.

80 miles plus 120 miles equals 200 miles

Distance divided by speed equals travel time. i.e. (miles)/(miles per hour)=(hours)

The average speed is 62.5 miles per hour(mph)

That depends on the speed the object will travel at. If it moves at 120 miles per hour, it will take only 1 hour. If it travels at 60 miles per hour, it will take 2 hours.

80mph = 80 miles/hour If you drive for one hour at 80 miles/hour, you will travel 80 miles.

(3 hours) x (60 miles/hour) = 180 miles (2 hours) x (70 miles/hour) = 140 miles Total = 180 + 140 = 320 miles

It depends on how fast you travel. If you travel 735mph, you will travel 735 miles in one hour. If you travel 147mph, you will travel 735 miles in 5 hours. It all depends on how fast you go.

It depends on your speed:- if you drive at 100 miles per hour it will take you 5.81 hours. if you drive at 50 miles per hour it will take you 11.62 hours.

It depends how fast you drive. 126 miles per hour? one hour. 63 miles per hour? two hours. 31.5 miles per hour? four hours.

3 hours to travel 15 miles at 5 miles per hour

Seven hours, if you travel nonstop.

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.

3 * 63 = 189. Units cancel each other - hours * miles/hour = miles.

6.25 hours at 65 miles per hour = 406.25 miles

If you drive at an average rate of 70 miles per hour then 931miles / 70miles / hour = 13.3 hours

You would travel 210 miles in 3 hours at 70 miles per hour, so just under 3 hours, or more precisely if that is what you want 2 hours and 55 minute, approximately.

If you are traveling 70 miles per hour, you will cover 70 miles in one hour.

Traveling 30 miles in 1 hour, it takes 100/30 hours or 3 hours 20 minutes to travel 100 miles.

9.04 hours

hours it takes to drive 629 miles @ 70 miles per hour?

If you are driving at 65 miles an hour that means that you will travel 65 miles in 1 hour. This means that it will take you 10 hours to drive 650 miles (650/65=10)

If a Car is traveling 65 miles per hour, it will travel 130 miles in two hours.

People also asked