If I am going at a speed of 65 mph(Miles per Hour), then, I'll take 1 hour to travel 65 miles.
Hence I'll travel 65 * 12 =780 miles in 12 hours.
1200 divided by h times s
At 60 miles per hour, it will take ten hours.
238 miles in 3 hours and 30 minutes = 68 mph
To determine how many minutes it takes to travel 85 miles, you need to know how fast you are going, for example if you were going at 85 mph, you would go 85 miles in one hour, but if you were going at 42.5 mph, it would take you 2 hours to travel the same distance. Please post what speed/rate is being traveled at, and then this problem can be solved.
It takes 25 hours!
689.64 / 65 = 10.61 hours
That depends on how fast you're going. For example, at 60 mph, you will travel 600 miles in 10 hours.
If you are going about 65 mph, it will take you about three hours and 33 minutes to travel 230 miles.
It takes A/680 hours.
How fast are you going? At 60mph that should be 3 hours without stops.
Approximately 66.4 hours
Approximentally 8.2 hours.
315 miles in seven hours.
It depends on how fast you are going. For example, if you are going 60 miles per hour: 170 miles / 60 mph = 2.83 hours (2 hours and 50 minutes)