Best Answer

60 minutes divided by 70 equals .86 times 30 equals 25.7 minutes.

Q: How long will 30 miles take at 70 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Algebra

It will take one hour to travel 30 miles.

It depends upon how long it travels for. Distance = speed * time So if the car travels at 60 mph for 2 hours, the distance is 60 mph * 2 hours = 120 miles But if the car travels at 60 mph for 30 minutes (0.5 hours), the distance is 60 mph * 0.5 hours = 30 miles.

It is: 4.8 mph

(30 mph) x (1/2 h) = 15 miles

The plane will take 5.5 hours or 5 hours and 30 minutes to complete the journey.

Related questions

How fast will you be driving? At 60 mph it will take 30 min. At 30 mph it will take 1 hour.

450 mi / 30 MPH = 15 hours

1 hour.

It will take you 12 minutes.

30 hours.

30 minutes.

30 mi / 550 mph = .054 hr = 3.27 min.

32 minutes.

30 minutes.

45 minutes.

10 minutes

6.72 minutes.