Best Answer

That is a simple ratio problem. To travel 103 miles going 75 mph, it would be 103 miles/75 miles/hour, which is 1.37333... * 60 minutes which is 82.4 minutes or 82 minutes and 24 seconds precisely.

Q: How long would it take to travel 103 miles going 75mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Algebra

At 65 miles per hours, you are traveling 1/65 miles per minute. The time to travel 60 miles would be 60/65 minutes.

Approximately 10.43 years at 17,500 mph

332.5 miles

to awnser this question you just have to devide 310 by 5 310/5 = 62 , so you would have to drive at a constant 62mph to travel 310 miles in 5 hours.

It depends on speed, but assuming an average of 12mph, about 130 hours

Related questions

it would take 1.93333333 hours

250/75 = 10/3 = 3 and 1/3 hours or 3.333 in decimal

Time = Distance/Speed = 180m/75mph = 2.4 hours.

Time = Distance divided by Rate Time = 411 miles/75mph = 5.48 hours Answer: It would take 5.48 hours to drive 411 miles at 75mph

If you you travel 3 miles, you would get 3 miles far.

8 minutes.

7 hours.

You would travel 60 miles in 1 hour

5

637 miles. Did you mean how long does it take to travel 637 miles? That would depend on how fast you are going. That would depend on what your speed is, your miles per hour.

I would travel 761 miles at 1 Hour

15.33333333333333333333mph