Study guides

☆☆

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

Each of your 500 items (coins, chocolate bars, etc.) has four quarters. Therefore 500 x 4 = 2,000, so the number of quarters is 2,000.

42.10.50 has 42 quarters.

There are 24 quarters in 6.00.

230 of them because 230/1000 = 0.230 which is the same as 0.23230/1000 = 0.23 which is the same as 0.230

There are 18 quarters in 4.50.

Related questions

4000 quarters

There are: 1000/4 = 250 dollars

Because there are four quarters in one dollar, 4,000 quarters equals 1,000 dollars.

4 quarters to every dollar... 4 x 1000 = 4000 quarters

Forty quarters equal ten dollars.

19 x 4 = 76Therefore, 19 dollars is equal to 76 quarters.76 quarters

12

1200

20

6

$3.75

One quarter is 25 cents.One dollar is 100 cents.Thus there are 4 quarters in a dollar, and 40 quarters in 10 dollars.10 dollars = 40 quarters1 dollar = 4 quarters10 dollars = 10 dollars * 4 quarters/1 dollar = 40 quarters

People also asked