More answers

Lvl 1

3

Q: What is 10 percent off 35 pound?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

120.00 dollars with 35 percent off is 78.00 dollars.

10 percent of 350 = 35 10% of 350 = 10% * 350 = 10%/100% * 350 = 350/10 or 35

35% of 400=140

35% of 10 dollars: = 35% * 10 = 0.35 * 10 = $3.50

$1000 subtracting 35%

Related questions

$31.50 is the discount price.

120.00 with 35 percent off is 78.00.

35/0.1 = 350 Therefore, 35 is 10 percent of 350.

1.75 pounds.

120.00 dollars with 35 percent off is 78.00 dollars.

48.72. The 35% off is 26.23

35% off of 63.02 = 63.02*35/100 = 22.057 off

35% of 6 pounds:= 35% * 6= 0.35 * 6= 2.1 pounds

35 percent off of 700 is a savings of 245 for a final total of 455.

answer: 22.75

answer: 22.75

Ten percent is easy to figure-- just move the deciml one place to left, do 10 percent of $35.00 is $3.50. Twenty per cent is twice 10 percent, so 2 times $3.50 = $7.00. Twenty percent off means take $7 off of $35. Of course, 20% off is 80% left and 80% of 35 means .8 times 35 = 4/5 times 35. Cancel the 5 into the 35 to get 7 times 4 = 28.