Study guides

☆☆

Q: What is 25 percent off 40?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

25% of 40g= 25% * 40= 0.25 * 40= 10g

25% of 1000 = 1000*25/100 = 250 40% of 600 = 600*40/100 = 240

40 - 25% = 40 x (1 - (25/100)) = 40 x 0.75 = 30

30 is 25 percent off of 120.

40 percent off 32.75 = a new total of 19.65

Related questions

you do 40*.25 and get 10. that means you have $10 off and the new total is $30

40% = 0.40, so 0.40 x $25 = $10. It is $10 off $25 = $15.

Discount is 40 Final is 120

40 percent.

wednesday july 25, 2012

Discount = (40) x (25/100) = (4) x (25/10) = 100/10 = 10

25/40 = 62.5%

You multiply 25 by .40 to get 40% of 25. 25*.40=10

The part that's "off" is 10.The part that's still "on" is 30.

25 is what percent of 40= 25 / 40= 0.625Converting decimal to a percentage: 0.625 * 100 = 62.5%

10 divided by 25= 0.4 0.4 multiplied by 100=40 your answer is 40 percent

40% of 25 is 10.