Q: What is 36 minutes as a percentage of 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

Two hours and 36 minutes = 2 hours + 36/60 of an hour. Therefore, the mixed fraction is 2 36/60 which can be simplified, if you so wish.

142 minutes = 2 hours and 22 minutes

2 hours and 55 minutes

100% = 2 hours = 120 minutes 10% = 12 minutes 20% = 24 minutes

That means you received a 34/36. A simple division problem will yield your percentage. We get: (34 Ã· 36) x 100 = 94.4%. Which is the percentage for an "A" grade.

Related questions

36 minutes is 3/5 (or 60%) of 1 hour. Since there are 2 hours, 36 minutes is 2 * 60% = 120% of 2 hours.

13 hours ÷ 5 people = 2⅗ hours per person. 1 hour = 60 minutes → ⅗ hour = ⅗ × 60 minutes = 36 minutes → 2⅗ hours per person = 2 hours 36 minutes per person.

Two hours and 36 minutes = 2 hours + 36/60 of an hour. Therefore, the mixed fraction is 2 36/60 which can be simplified, if you so wish.

2.6 hours = 156 minutes or 2 hours and 36 minutes1 hour = 60 minutes2.6 hours = 2.6 hours * 60 minutes/1 hour = 156 minutesor2.6 hours= 2 hours + (0.6 hour *60 minutes/1hour)= 2 hours + 36 minutes

It is exactly 2.71 hours. If you mean how long is it in minutes, then 2 hours are 120 minutes and 0.71 hours = (0.71*60)=42.6 minutes (and 0.6 minutes = (0.6*60)= 36 seconds). Therefore 2.71 hours = 2 hours 42 minutes and 36 seconds, OR 162 minutes and 36 seconds, OR 9756 seconds long.

2 hours 36 minutes 75 seconds.

There were 6 moon landings. The shortest period on the surface was 21 hours and 36 minutes and the longest was 3 days, 2 hours and 59 minutes. The shortest space walk was 2 hours and 31 minutes and the longest was 7 hours and 36 minutes.

16.6 hours is equal to 996 minutes. 20 divided by 996 is approximately 0.02, so the percentage is about 2%.

2.36 hours = 2 hours 21 minutes 36 seconds. 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds time = distance ÷ speed = 236 miles ÷ 100 mph = 2.36 hours = 2 hours 0.36 x 60 minutes = 2 hours 21.6 minutes = 2 hours 21 minutes 0.6 x 60 seconds = 2 hours 21 minutes 36 seconds

By multiplying it by 10/3 times 36 = 120 minutes which is 2 hours

2 fifths of a day is 9.6 hours.

-36