Q: What is 4 percent of 26000?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

26000 increased by 30 percent =33800=26000 + (30% * 26000 )=26000 + (0.3 * 26000 )=26000 + 7800= 33800

5200

It is: 26000

An 8 percent sales tax on 26000 dollars is $2080.

26,000 x .69 (69%) = 17,940

Related questions

26000 increased by 30 percent =33800=26000 + (30% * 26000 )=26000 + (0.3 * 26000 )=26000 + 7800= 33800

1,040 pounds.

70% of 26,000= 70% * 26000= 0.7 * 26000= 18,200

7% of 26000 = 7% * 26000 = 0.07 * 26000 = 1820

6 ÷ 100 × 26000 = 1560

10 percent of a number just means to multiply that number by 0.1. So, 10 percent of a 100 is 100 * 0.1 = 10. So 10 is 10 percent of 100. So, 10 percent of 26000 is 26000 * 0.1 = 2600

26000 is 100 percent. 26000/100 = 260 is 1 percent. That value times 85 gives you the 85 percent. Solution: 22100

30% of 26000.00= 30% * 26000= 0.3 * 26000= 7800.00

9800.

5200

6,240

It is: 26000