Q: What is the fraction of 6 hours 40 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

15 minutes is 1/24 of 6 hours.

1/6

WHEN TRYING TO FIND OUT HOURS, YOU DIVIDE BY NUMBER OF MINUTES BY 60. SO 400 MINUTES EQUALS 6 HOURS AND 40 MINUTES

1 day = 24 hours. 6 hours/1 day = 6 hours/24 hours = 6/24. You can simplify that fraction if you wish.

20 minutes = 20 minutes x 1 hour /60minutes = 0.33 hourtherefore:6 hours and 20 minutes = 6.33 hours

Related questions

to get from 6 hours to 40 hours you need 40-6=34 hours. With 60 minutes in an hour, you need 60x34=2040 minutes

15 minutes is 1/24 of 6 hours.

1 hour = 60 minutes so 6 hours and 40 minutes = 6*60 + 40 = 360 + 40 = 400 minutes. Simple!

9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.9 hours and 40 minutes.

6 hours 15 minutes = 375 minutes 2 hours 40 minutes = 160 minutes 375 minutes - 160 minutes = 215 minutes = 3 hours 35 minutes

400 minutes = 6 hours 40 minutes.

6 hours 40 minutes

6 hours 40 minutes

As there are 60 minutes in 1 hour then, 10 minutes = 10/60 hours which simplifies to 1/6 hours. 7 hours 10 minutes is thus 71/6 hours expressed as a mixed number or 43/6 as an improper fraction.

400 minutes equates to 6 hours 40 minutes.

6.66 hours is 6 hours 39 minutes 36 seconds. 6.66 repeating is 6 hours 40 minutes.

6 hours and 40 minutes.