Q: What would be the ratio of 211 to 79?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

79/100*100=79% 79:100 will be the correct ratio.

21.1 is a fraction. It is a fraction in decimal form rather than in the form of a ratio. However, that does not stop it being a fraction. Its equivalent, in rational form, is 211/10.

20% of 211= 20% * 211= 0.2 * 211= 42.2

The number 211 is a prime number.

211 is a prime number. The only two factors of a prime number are 1 and itself.The two factors of 211 are 1 and 211. There are only two factors of a prime number.The only factor pair of 211 is 1 x 211. There is only one factor pair of a prime number.The proper factors of 211 are only 1 or,if the definition you are using excludes 1, there are none.The only prime factor of 211 is 211. There is only one prime factor of a prime number - itself.The distinct prime factor (listing each prime factor only once) of 211 is also 211.The prime factorization of 211 is 211. In some cases, to emphasize that it is prime, you might write the prime factorization as 1 x 211.NOTE: There cannot be common factors, a greatest common factor, or a least common multiple because "common" refers to factors or multiples that two or more numbers have in common.

Related questions

79/78

79/100*100=79% 79:100 will be the correct ratio.

It is 2110/1000 = 211/100.

79/1000

63/79 it can't be simplified any further

about 39.5 minutesset up a ratio:79 miles..... 52 miles----------- = -----------1 hour........ x hours1 x 52 / 79 = .658227848 hoursfor minutes multiply by 60 = 39.493670886

21.1 is a fraction. It is a fraction in decimal form rather than in the form of a ratio. However, that does not stop it being a fraction. Its equivalent, in rational form, is 211/10.

59 + 61 + 67 + 71 + 73 + 79 + 83 + 89 + 211 = 793

40 to 1

Hermann Schlegel was born on June 10, 1804 and died on January 17, 1884. Hermann Schlegel would have been 79 years old at the time of death or 211 years old today.

To calculate the answer, you would multiply 79 by 0.6 (which is equal to 60%). 79*0.6=47.4.

It would take 4 hours at 52.75 mph (method: 211 ÷ 4 = 52.75)