Q: 10 percent discount off 45 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

$31.50 is the discount price.

Subtract 5 dollars.

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

$67.510% off of $75= 10% discount applied to $75= $75 - (10% * $75)= $75 - (0.10 * $75)= $75 - $7.5= $67.5

90.00

Related questions

If your item is 50 dollars and the discount is 10 percent, you can divide 50 by 10 which would be five dollars off. It the discount is 20 percent, you can take 5 times 2 which would be 10 dollars off. Always begin by figuring out a 10 percent discount and multiply from there.

$31.50 is the discount price.

Subtract 5 dollars.

The amount after taking the discount is $117.00

The amount after the discount is $117.00

A discount is a percentage off the original price. For instance, a ten percent discount off a forty pound jacket would be £4. So 40 - 4 = £36

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

18010% off of $200= 10% discount applied to $200= $200 - (10% * $200)= $200 - (0.10 * $200)= $200 - 20= 180

$67.510% off of $75= 10% discount applied to $75= $75 - (10% * $75)= $75 - (0.10 * $75)= $75 - $7.5= $67.5

$230 at a 10% discount means you need to find 90% of $230. That would equal $207.

10 percent off is 10% discount from the price of something. 10% is 0.10 in decimal.

90.00