Study guides

☆☆

Q: 40 500mg tablets times equals what in grams?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 424 grams of oxygen in 477 grams of water. 8 times 53 equals 424.

-1 times 168 equals -168

12.22222 (repeated) times 9 equals 110. Rounded, 12.3 times 9 equals 110.7

ONE times a number equals that number.

15-3 times 2 equals 15-6 equals 9.

Related questions

2 500mg tablets 4 times a day 4 hours apart maximum 8 tablets in 24 hours

1000 milligrams = 1 gram so 500*1000 mg = 500*1000/1000 grams = 500 grams.

Ampicillin 500mg- 40 tablets Take four times a day before meals at bed time Not sure how that makes sense, but that's what it says.

In the UK, max dose is 2 tablets (500mg each) four times a day. Maximum dose being 4g/day.

1 gram = 1000 milligrams, so 500 mg = 0.5 grams, so 5 / 0.5 = 10 times

14.17 x 15.00 = 212.55 Therefore the answer is 212.55 grams

There are 424 grams of oxygen in 477 grams of water. 8 times 53 equals 424.

28 times 32 equals 896?

10 kg

7,5.1021 uranium atoms = 2,9644 grams

2.5 grams is actually 2500 milligrams. Therefore 2500/500 is 5. So 500mg goes into 2.5g 5 times.

They are equal. Kilogram means thousand grams. 2.5 times 1000 equals 2500.

People also asked