Best Answer

13 hours. There are 60 minutes in one hour, and 60 times 13 = 780.

Q: 780 minutes equals to how many hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

78 minutes.

1 hour = 60 minutes 13 hours = 780 minutes.

780 - without the aid of a calculator !

There are 780/60 = 13 minutes

13 x 60 = 780 minutes 780 x 60 = 46800 seconds

780 x 60 = 46800

13 hours ( 13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 40 seconds

13 hours (13 x 60) = 780 minutes + 16 minutes = 796 minutes and 48 seconds

* 37 minutes x 12 = 444 minutes 444 minutes ÷ 60 = 7 hours and 24 minutes * 65 hours x 12 = 780 hours 780 hours + 7 hours = 787 hours * 787 hours ÷ 24 = 32 days and 19 hours So, 65 hours and 37 minutes x 12 = 32 days, 19 hours and 24 minutes

780 grams = 1.71960565 pounds

13 minutes

780 degrees Celsius is 1,053.2 Kelvin.