0

# A car travels 625 km in 12 days how many in 24 days?

Updated: 9/17/2023

Wiki User

9y ago

Assuming it was going at the same rate, then the answer is 1250 days.

Wiki User

9y ago

Earn +20 pts
Q: A car travels 625 km in 12 days how many in 24 days?
Submit
Still have questions?
Related questions

### How far the car travels in 120 miles in 27 days?

1000000000000 gases of petrol

625

### A car travels 692km in 12 days At this rate How far would it travel in 24 days?

it would travel 1,384km in 24 days

### How many hours would it take to drive 625 miles in a car driving at the speed of 70 mph?

just under nine 625 + 5 = 630 = 70 x 9 625 / 70 = 8.928571428571429

### How many miles from Plattsburgh NY to Wyano PA?

About 625 miles (10&frac12; hours by car)

### How far does a car travel in 8 days if it travels 210 miles in 5 days at the same rate?

If it travels 210 miles in 5 days it travels 210 divided by 5 miles in one day. 210 / 5 = 42 miles per day So in 8 days it goes 42 miles times 8 42 * 8 = 336 miles

8

### Do you have a car battery charger for your lengthy travels?

Yes, there are many car battery charges that you can purchase for your lengthy travels. If you visit any of the local auto stores, they will let you know which ones to purchase.

### If one car travels at an average speed of 48 miles per hour A slower car travels an average speed of 36 miles per hour how many more miles per hour does the faster car travel than the slower car?

The faster car travels at 48 miles per hour The slower car travels at 36 miles per hour 48mph - 36mph = 12mph Therefore, the faster car travels 12 miles per hour faster than the slower car. Note that the question refers to the relative speeds of the cars and not the relative distances.

17.4

Three days.

### How many days does it take to build a car?

Depends on the car. Depends on the car.