Best Answer

Assume 100 years to have 36525 days. The doubling can be seen as a geometric series with the factor being 2, i.e. on the first day you receive 20, on the second day you receive 21 etc. On the last day, you would receive 236524 (can't get a number for this on the windows calculator). Basically, we could see this number as infinity (more than 1x1032)

Q: If you aare paid 1 penny on day 1 and your pay doubled each day for 100 years how much would you have?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

how many feet are in a yard

THEY AARE IN the hallway and look in some lockers upstairs near the libary

1, 3, 11, 33, 121, 363

Subtraction without signed numbers:If the first number is less then the next the answer becomes negative,and is still subtracted.If the first number is greater then the next it is positive.In arithmetic, subtraction is one of the four basic binary operations; it is the inverse of addition, meaning that if we start with any number and add any number and then subtract the same number we added, we return to the number we started with. Subtraction is denoted by a minus sign in infix notation, in contrast to the use of the plus sign for addition.Since subtraction is not a commutative operator, the two operands are named. The traditional names for the parts of the formula c − b = aare minuend (c) − subtrahend (b) = difference (a).Subtraction is used to model four related processes:From a given collection, take away (subtract) a given number of objects. For example, 5 apples minus 2 apples leaves 3 apples.From a given measurement, take away a quantity measured in the same units. If I weigh 200 pounds, and lose 10 pounds, then I weigh 200 − 10 = 190 pounds.Compare two like quantities to find the difference between them. For example, the difference between $800 and $600 is $800 − $600 = $200. Also known as comparative subtraction.To find the distance between two locations at a fixed distance from starting point. For example if, on a given highway, you see a mileage marker that says 150 miles and later see a mileage marker that says 160 miles, you have traveled 160 − 150 = 10 miles.Additional Information:-A double negative becomes a plus as for example: 6-2 = 4 but 6--2 = 8

Related questions

Juhan Aare was born in 1948.

Toivo Aare was born in 1944.

Toivo Aare died in 1999.

The population of Wangen an der Aare is 0,992.

The Aare is a river which is wholly within the country of Switzerland.

Aare Laanemets died in 28 October 2000 of stroke.

Aare Tilk was born on April 22, 1961, in Trva, Estonia.

Aare Laanemets was born on February 6, 1954, in Tallinn, Estonia.

The Aare

aare

bearvely hills

Switzerland