Q: Does 15 amps equals 1500 joules?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 over 100 equals 3% so 3/100 times 500/1 = 1500/100 = 15/1 = 15

15% of 1,500.00= 15% * 1500= 0.15 * 1500= 225.00

1.5 kilometers = 1500 meters. (One kilometer equals 1000 meters.)

225 1% is 15 and thus 15% is 15*15, or 225

1500 cm = 15 meters 15 meters = 0.015 km

Related questions

Yes, a 16-gauge wire is typically rated to handle up to 13 amps, which would be sufficient for a 1500 watt heater operating at 120 volts. However, it's always best to consult a professional electrician to ensure the wire size is appropriate for the specific installation.

To convert watts to amps, you can use the formula: Amps = Watts / Volts. Assuming a standard voltage of 120V, 1500 watts would be equivalent to 12.5 amps (1500 watts / 120 volts = 12.5 amps).

Volts times amps equals watts, so watts divided by volts equals amps, so 15 amps

It equals 1500 square millimetres!

15 meters=15,000 millimeters

One meter is 100 centimeters. 15 meters is 1500 centimeters 15 meters 32 centimeters is 1500 plus 32 equals 1532 centimeters

15 joules is 3.5826884 calories.

Amps = Watts / (Volts x Power Factor). Now a hair dryer has a motor and a resistive heater so if we assume a PF = .8 the answer is: 1500 / 20 = 75 amps. Since it is unlikely that you have a 75 amp hair dryer you must mean 125 volts. The answer for that would be 1500 / 100 = 15 amps which is still high, but believable. If we assume a Power Factor of 1 and ignore the motor contribution to Power Factor we have 1500 / 125 = 12 amps.

1500 centimeters is equal to 15 meters. To convert centimeters to meters, divide by 100 since there are 100 centimeters in a meter.

To calculate the amperage needed for 1500 watts at 120 volts, use the formula: Amps = Watts / Volts. In this case, it would be 1500 watts / 120 volts = 12.5 amps. Therefore, you would need a 15 amp breaker for this circuit to accommodate the power load safely.

(15/100)x = 15 x = 15/(15/100) x = 15(100/15) x = 1500/15 x = 100

100 × 15 = 1500.