Q: Harry drove 312 miles on first day in 6 hours how far will he travel next day if drives 8 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

She is driving at 58 miles per hour. It will take another 2 hours and 30 minutes to drive the 145 miles.

First you would need to figure out how many miles she can drive in 1 hour. By subtracting 200 from 350, you can see that in 3 hours, Sue drove 150 miles. If you take 150/3, you will find that she can drive 50 miles in 1 hour. By 5:00pm, Sue would have driven 400 miles.

63 * 2 = 126 miles 57 * 3 = 171 miles 171 + 126 = 297 miles in total.

The first Harry Potter book was first released on June 30, 1997 in the US. The first Harry Potter movie was first released on November 16, 2001 in the US.

If you keep traveling at the same speed you will travel 840 miles in total.

Related questions

Harry S. Truman

Helen "Nellie" Taft was the first First Lady who owned and drove a car.

George Henry Settree drove the first Holden Taxi in Sydney.

Almanzo drove brown Morgan horses when he first started courting Laura. Laura loved his horses, and at first that was the only reason she liked to take drives with him.

When Ricky Bobby first drives the car, the name of the song is: Hardcore Troubadour by Steve Earle.

all

all

416 miles

The firemen

the wright bros.

all

The first crusade