Q: How do you figure out how many seconds you are?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

For a non-leap year, 60 seconds x 60 minutes x 24 hours x 365 days = 31,536,000 seconds

If it were possible to convert lengths into time, then you (or perhaps someone you know) would be able to figure out how many seconds long your arm is.

We can figure this out by finding the seconds in an hour, then multiplying it by 0.8 to give us the amount of seconds in 0.8 hours. There are 60 minutes in an hour, and 60 seconds in a minute. Therefore, there are 60*60 seconds in an hour, which gives us 3600. Multiplying that by 0.8 gives us 2880 seconds in 0.8 hours.

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to answer the question. hotheart22's answer: 60x7 easy way to figure it out 6x7=42 42x10= 420 enjoy :)

No. If there were any way to convert between miles and minutes, then you'd be able to figure out how many seconds high your house is, and how many yards of sleep you had last night.

Related questions

One minute is 60 seconds. To figure out how many seconds are in 1 minute and 43 seconds, add 60 seconds to 43 seconds to get your answer.

To figure out how many seconds are in a set amount of minutes, you have to multiply 60 (the number of seconds in a single minute) by the number of minutes. So, 60 (seconds) times 31 (minutes) equals 1860 seconds. To prove that 1860 seconds is the same as 31 minutes, you would divide 1860 (seconds) by 60 (seconds) to get 31 (minutes).

The duration of Figure It Out is 1440.0 seconds.

24 x 60 x 60 = 86,400 seconds

For a non-leap year, 60 seconds x 60 minutes x 24 hours x 365 days = 31,536,000 seconds

1 day = (24 hours) x (60 minutes) x (60 seconds) = 86,400 seconds 1,000,000 seconds = (1,000,000 / 86,400) = 11.574 days Tough problem.

1 person dies every 3 seconds, so if you really want to figure out wake up at 1:00 and count 3 seconds and figure out how much people died, but that would be depressing.

If it were possible to convert lengths into time, then you (or perhaps someone you know) would be able to figure out how many seconds long your arm is.

We can figure this out by finding the seconds in an hour, then multiplying it by 0.8 to give us the amount of seconds in 0.8 hours. There are 60 minutes in an hour, and 60 seconds in a minute. Therefore, there are 60*60 seconds in an hour, which gives us 3600. Multiplying that by 0.8 gives us 2880 seconds in 0.8 hours.

Find your pulse in your wrist or neck, count how many beats you have in 30 seconds and multiply by 2.

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to answer the question. hotheart22's answer: 60x7 easy way to figure it out 6x7=42 42x10= 420 enjoy :)

Multiply 60 x 60 x 24 to get the number of seconds in a day, then divide your eleven million by that figure. Hint: The answer is somewhere around four months.