Study guides

☆☆

Q: How far a car travels in 300 seconds at a top speed of 30 meters per second?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4 meters/2 seconds = 2 meters/second.

40 meters/10 seconds = 4 meters per second.

The average speed during that period is 500 meters per second.

If you divide the distance by the time, you'll get the speed - in this case, in meters/second.

(5 / 0.1) = 50 meters per second.

Related questions

its speed =200/25 meters/second = 8 meters/second

4 meters/2 seconds = 2 meters/second.

40 meters/10 seconds = 4 meters per second.

7.5 meters per second

A rocket that travels 9000 meters in 12.12 seconds moves at 742.5742 meters/second which is approx 1660 mph

what is the speed of a rocket that travels 9000 meters in 12.12 seconds

The average speed during that period is 500 meters per second.

The average speed is 5 metres per second.

16200 Km/Hour

Distance = Rate * Timeso,Rate(speed) = Distance/Time= 112 meters/4 seconds= 28 meters/second

If you divide the distance by the time, you'll get the speed - in this case, in meters/second.

50 metres in 2 seconds is 25 metres per second.

People also asked