Q: How fast are you going if you take 23 seconds to complete one half mile?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

((1.5 x (3600/38)) ie a whisker over 142 mph.

Three and a half turns of the minute hand = 3.5*60 = 210 seconds.

two and a half seconds

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

There are 60 seconds in a minute, so a half minute would be 30 seconds. If you have a length of time in half minutes, multiply that by 30 to get seconds. For example, 20 half minutes = 20 x 30 seconds = 600 seconds

Related questions

((1.5 x (3600/38)) ie a whisker over 142 mph.

To two decimal places, you would be travelling at 41.86 miles per hour.

Three and a half turns of the minute hand = 3.5*60 = 210 seconds.

To run a half mile in 4 minutes and 13 seconds, you would need to maintain a pace of around 8 minutes and 26 seconds per mile. This is considered a moderately fast pace for most runners.

Well honey, that all depends on how fast you're driving. If you're cruising at a steady 70 km/h, it'll take you about 30 minutes. But if you're stuck in traffic or driving like a grandma, it could take you an hour or more. Drive safe, darling!

1:41.09

0-60 mph in 5 and a half seconds and top speed of 155

two and a half seconds

Thirty Six and a half mph average.3,211 feet per minute.53 and a half feet per second.

30 seconds in half a minute (there are 60 seconds in a minute)

30 minutes × 60 seconds = 1800 seconds in half an hour.

There are 5400 seconds in an hour and a half.