Q: How fast would the man be moving if he travels from 10 meters to 0 meters in 5 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

(Six hundred divided by one hundred) seconds

30,000 metres or 30km

It would take the signal 0.1 seconds to travel 3 metres, given the parameters that you have given.

A jogger travels at a speed of 5 miles and seconds for a minute. How far would he or she travel in that time

400 meters/80 seconds = 5 meters/second.

Related questions

The speed of the object would be 3 meters per second (45 meters รท 15 seconds).

It would take 5 seconds for the bug to travel 5 meters across the floor if it is moving at a constant speed of 1 meter per second.

The distance sound travels in a given time depends on the speed of sound in the medium it is traveling through. In general, sound travels about 343 meters per second in air at room temperature. Therefore, it would travel approximately 1372 meters in 4 seconds.

In 8 seconds, sound would travel 8 times the distance it travels in 1 second. Therefore, in 8 seconds, sound would travel 8 x 344m = 2752 meters.

Velocity is a vector quantity that includes both speed and direction. To calculate the velocity of Rob on a skateboard, we need to know the distance he traveled in meters and the direction of his motion. If Rob travels 10 meters in 3 seconds, the velocity would be 10 meters/3 seconds = 3.33 m/s (assuming no change in direction).

(Six hundred divided by one hundred) seconds

1500 meters/330 meters per second = 4.55 seconds

Sound travels at a speed of approximately 1,500 meters per second in water. Therefore, in 4 seconds, sound would travel approximately 6,000 meters through water.

The car's average speed is calculated by dividing the distance traveled by the time taken. In this case, the average speed would be 25 meters per second (5 meters / 0.2 seconds).

If by "ms" you mean meters per second, then it would run 75 meters in 25 seconds. If by "ms" you mean miles, a cat is not going to cover 3 miles in 25 seconds, but for argument purposes, the distance the cat would run in 25 seconds would be 3 miles.

33,055m or 33.055Km

If a train that goes 500 meters every 10 seconds you will cover 30,000 meters in 10 minutes. <><><> There are 6 units of 10 seconds to a minute. 6x500= 3000 meters per minute. X 10 minutes= 30,000