Q: How is dividing 250 by 50 the same as dividing 2500 by 500?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Because you are doubling the amont and halving the percentage. 10% of 250 = 250*10/100 = 250/10 = 25 5% of 500 = 500*5/100 = 500/20 =25

750

It is 3000 - 500 = 2500

500 and divide by 250 = 2

2500

Related questions

250 divided by 50 = 250/50 = 25/5 = 52500 divided by 500 =2500/500=25/5 = 5

They are the same number, but the second pair have a extra 0 on the end, therefore just add an extra 0 on the end of your answer or take off a 0 after you have figured out the answer to one of them. ~Sincerely Sleepy

Because by cancelling the 0 they both are the same as 25 divided by 5 = 5

2500/500 = 5 250/500 = 0.5 25/500 = 0.05

2500 - 1, 2, 4, 5, 10, 20, 50, 125, 250, 500, 625, 1250, 2500 1, 2, 4, 5, 10, 20, 25, 50, 100, 125, 250, 500, 625, 1250, 2500

250, 500, 750, 1000, 1250, 1500, 1750, 2000, 2250, 2500 . . .

You Get The 250 Stinger Headshot by shooting Down 250 Helicopters 500 Is For 500 Helicopters the Silver 2500 title is for 2500 Helicopters And the Gold Which is normally the 1000 Headshots Is For 5000 Helicopters i Have the 2500 Helicopters Legit and Im 10th Prestige Lvl 70

1, 2, 4, 5, 10, 20, 25, 50, 100, 125, 250, 500, 625, 1250, 2500

10 millimetres = 1 centimetre. So 2500 mm = 250 cm. Simple!

assuming question means percent 2,500 = 100% 250 = 10% 500 = 20%

10% of $5000 would be $500. 50% therefore would be $500 x 5 = $2500. 5% is half of 10% and 10% in this case is $500 so half would be $250.$2500 + $250 = $2750 or 55% of $5,000.Now simply subtract. $5000 - $2750 = $2250

500