Best Answer

You would divide 91.5 miles by 75 miles. You already know that it takes at least an hour because you are traveling farther than 75 miles. 91.5/75=1.22. That means 1 hour and 22/100 of an hour, or 13.2 minutes. You can test this by using fractions:

22/100: 0.22

13.2/60(minutes): 0.22

So you know the minutes answer because it is equivalent to your previous answer. That means:

It takes 1 hour and 13.2 minutes to drive 91.5 miles traveling at 75mph.

Q: How long does it take to drive 91.5 miles traveling 75mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4.77 hours

93/73 = 1hour 16minutes 26.3seconds

Time = Distance/Speed = 10/75 = 0.133... hours = 8 minutes

4.8 hours. That is assuming you don't have to slow down or speed up during that time.

325 mi / 75MPH = 4.33 hr = 4 hr 20 min.

Related questions

99 miles / 75mph = 1.32 hours, or 1 hour and 19 minutes

50 minutes

20 minutes.

11.5 hours.

8 minutes.

Six hours.

10 hours 4 minutes.

16 hours 17 minutes.

Four minutes.

26 hours, 40 minutes

it would take 1.93333333 hours

1 hour 52 minutes.