Q: How long does it take to travel 325 miles at 65 mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

325 mi / 75MPH = 4.33 hr = 4 hr 20 min.

325 km = 201.9 miles

Teddy traveled 425 miles. Chris has got nothing to do with it.

Answer: 325 km/h = 201.945 mph

1000mi - 325mi = 675mi

Related questions

hours = miles divided by mph so 325/65 = 5 hours

325 miles

About 5.5 hours.

Depends on the road and traffic. If the average speed on a highway is 60 miles per hour (100km/hr) the travel time would be 5 hours 25 minutes.

About 4 hours and 6 minutes.

325 mi / 75MPH = 4.33 hr = 4 hr 20 min.

At 60 MPH average, about 5.5 hours.

Answer: 325 mi. = 572,000 yards

325 miles / 6 hours = 54 1/6 miles per hour (or 54.2 mph)

You can travel 325 miles in five hours driving at a speed of 65 miles per hour (65 mph x 5 hr = 325 miles).

its simply 325 / 1.6.... only in approx....... 1 mile = 1.6 km 1 km = (1/1.6) mile hence 325 km = 325/1.6 miles

Because spacecraft don't travel in a straight line from Earth to Mars, as it would take too much energy. Instead they go on long eliptical transfers to meet up with where Mars will be at a later time.