Q: How long is 60 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

At 60 mph, 150 minutes is 150 miles long.

At 60 mph 221 minutes is 221 miles long.

1255 minutes /60 minutes/hr = 20.92 hours

1 hour = 60 minutes, so 630/60 = 10.5 hours, or 10 hours 30 minutes

From hours to minutes it is: 3.5*60 = 210 minutes

Related questions

How long is 60 minutes

60 minutes = 1 hour

60 minutes 60 minutes or 3600 seconds

60 minutes = 1 hour4,500 minutes = (4,500 / 60) = 75 hours

Divide seconds by 60: 2,012 ÷ 60 = 33.53 minutes

60 seconds

60 minutesClever ? I thought so.

At 60 mph, 150 minutes is 150 miles long.

At 60 mph 221 minutes is 221 miles long.

60 minutes 60 minutes

An hour is 60 minutes long. .8 * 60 = 48 mins.

60 miles in 60 minutes 150 miles in 150 minutes 60 + 60 + 30 = 150 2 hours 30 minutes