Q: How long will it take to travel 175 miles at 75mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Time = Distance/Speed = 10/75 = 0.133... hours = 8 minutes

4.8 hours. That is assuming you don't have to slow down or speed up during that time.

250/75 = 10/3 = 3 and 1/3 hours or 3.333 in decimal

Distance = Rate * Timeso, algebraically,Time = Distance/RateTime = 100 miles/75 mph= 1.33 hours.33 * 60 minutes = ~ 20 minutes1 hour and 20 minutes=================

325 mi / 75MPH = 4.33 hr = 4 hr 20 min.

Related questions

it would take 1.93333333 hours

Time = Distance/Speed = 10/75 = 0.133... hours = 8 minutes

99 miles / 75mph = 1.32 hours, or 1 hour and 19 minutes

4.8 hours. That is assuming you don't have to slow down or speed up during that time.

50 minutes

20 minutes.

11.5 hours.

250/75 = 10/3 = 3 and 1/3 hours or 3.333 in decimal

8 minutes.

Four minutes.

forever. you're going 75mph which is over the speed limit, hence you get banned from driving and cant go 79 miles.

1 hour 52 minutes.