Q: How many 10 minutes are in 24 hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4/10*60(minutes) so 4*60=240/10=24 minutes

60 minutes = 1 hour, so 24 minutes = 24/60 = 4/10 = 0.4 hours 1 hour 24 minutes equals 1.4 hours when expressed in decimal form.

(10 weeks) x (7 day/week) x (24 hour/day) x (60 minute/hour) = 100,800 minutes

24 minutes.

1,440 minutes.

Related questions

4/10*60(minutes) so 4*60=240/10=24 minutes

There are 0.4 of 60 = 24 minutes

I think the question should say "How many hours will it taketo travel 10 miles at 24 miles an hour?"If so, the answer is 10/24 hours.That's 25 minutes.

60 minutes = 1 hour, so 24 minutes = 24/60 = 4/10 = 0.4 hours 1 hour 24 minutes equals 1.4 hours when expressed in decimal form.

60 minutes = 1 hour, so 24 minutes = 24/60 = 4/10 = 0.4 hours 1 hour 24 minutes equals 1.4 hours when expressed in decimal form.

(10 weeks) x (7 day/week) x (24 hour/day) x (60 minute/hour) = 100,800 minutes

24 minutes.

10 minutes + 14 minutes = 24 minutes = 40% of an hour

1,440 minutes.

3.4 of an hour is 3.4 hours, or 3 and 4/10 hours, or 3 hours and 24 minutes.

1 hour = 60 minutes 0.4 hour = 60 x 0.4 = 24 minutes

1 hour = 60 minutes 2 hours = 60 + 60 = 120 minutes 0.4 of an hour = 4/10th of an hour = 4/10 (6) = 24 minutes 120 + 24 = 144 minutes