Q: How many cents in 1000 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 dollar = 100 cents 1000 cents = 1000/100 dollars = 10 dollars

10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.

$154 and 7 left over cents *note* if you ever need to find out how many you dollars would be in any amount of cents, just take all the numbers and put a dollars sign in front of it except for the last number depending on the number, it would be the cents example:10000 cents 1000 dollars 1000 cents 10 dollars

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents so 10 dollars is 1000 cents. 1000/5=200. Two hundred nickels makes up 10 dollars.A nickel is worth 5 cents so a dollar is 100/5 = 20 nickels. Ten dollars is 10*20 = 200 nickels.2000

6 dollars and 43 cents

Related questions

100 cents = 1 dollar. 1000 cents= ten dollars

100 cents = 1 dollar so 1000 cents = 10 dollars.

1000 cents...

1 dollar = 100 cents 1000 cents = 1000/100 dollars = 10 dollars

10

10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.10 dollars = 10*100 cents = 1000 cents so you need 1000/5 = 200 pieces.

$154 and 7 left over cents *note* if you ever need to find out how many you dollars would be in any amount of cents, just take all the numbers and put a dollars sign in front of it except for the last number depending on the number, it would be the cents example:10000 cents 1000 dollars 1000 cents 10 dollars

One dollar is 20 nickels (100 cents / 5 cents). Then 1000 dollars is 1000 * 20 = 20,000 nickels.

1000

100,000 cents or pennies

every dollar = 100 cents every dime = 10 cents 100 dimes = 10 cents x 100 = 1000 cents 1000 cents / 100 cents = 10 groups of 100 cents every group of 100 cents = 1 dollar. So $10

A nickel is worth 5 cents. A dollar is worth 100 cents so 10 dollars is 1000 cents. 1000/5=200. Two hundred nickels makes up 10 dollars.A nickel is worth 5 cents so a dollar is 100/5 = 20 nickels. Ten dollars is 10*20 = 200 nickels.2000