Q: How many days are 96 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

5760/60 = 96 hours 96/24 = 4 days

96 hours.

96 hours

96 hours is exaclty four days.

There are 96 hours in 4 days.

Related questions

There are 96 hours in 4 days (24 hours * 4 days).

96/24= 4 days

96 hours is equivalent to 4 days.

5760/60 = 96 hours 96/24 = 4 days

96 hours.

96 hours

96 hours is exaclty four days.

There are 96 hours in 4 days.

24 hours = 1 day96 hours = 96/24 = 4 days

96

104 hours. 24x3 for the three days is 96 hours, and .33 is a third of a day, so 8 hours. 96+8=104

Exactly 4 days.