Q: How many days are in 16 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

16 weeks and 2 days.

16 weeks and 5 days.

about 16 weeks and some days

112 days, this is the calculation: 7(number of days in a week) x 16(number of weeks you want to know) =112 days in 16 weeks!

There are 16 times 7 = 112 days

Related questions

16 weeks and 2 days.

about 16 weeks and some days

16 weeks and 5 days.

16 weeks and 2 days.

There are 784 days in 112 weeks.

112 days, this is the calculation: 7(number of days in a week) x 16(number of weeks you want to know) =112 days in 16 weeks!

There are 16 times 7 = 112 days

There are 112 days in 16 weeks. There are seven days in a week, so the calculation is 7 * 16 = 112.

16

7 days = 1 week ⇒ 112 days = 112 ÷ 7 weeks = 16 weeks

1 week = 7 days 116days x 1week/7days = 16.57 weeks = 16 weeks and 4 days

There are 7 days in one week. Therefore, 116 days is equal to 16 remainder 4 or 16 weeks 4 days. Expressed as a decimal, this is equal to 16.571428 recurring (that is, 16.571428571428...) weeks.