Q: How many days does 30 hours equal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Around 1 month, or 30 days.

. Multiply how many days in the month (30 or 31) by 24 (hours in a day). For example, 31 x 24 = 744 hours (1 month). 1000 - 744 = 256 hours. 256 / 24 = 10.6 days. Therefore, 1000 hours is equal to one month and 10.6 days.

There are 24 hours in a day/night. Therefore 1 1/4th is equal to 1 day and 6 hours or 24 + 6 = 30 hours.

720 Hours.

30 days.

Related questions

30 days equates to 720 hours @24 hours per day.

30 hours 1.25 days 0.041666 months 0.00342465753 years

1.25 days.

Around 1 month, or 30 days.

160 hours is 6 days and 16 hours, which is about 0.22 or 2 ninths of a 30 day month.

if your asking how many hours in 30 days there is precisely 720 hours

. Multiply how many days in the month (30 or 31) by 24 (hours in a day). For example, 31 x 24 = 744 hours (1 month). 1000 - 744 = 256 hours. 256 / 24 = 10.6 days. Therefore, 1000 hours is equal to one month and 10.6 days.

7 hours, 37 minutes and 30 seconds per day.

there are 720 hours in 30 days

There are 24 hours in a day/night. Therefore 1 1/4th is equal to 1 day and 6 hours or 24 + 6 = 30 hours.

720 hours is 30 days, which is about 1 month, though of course different months are different lengths.

720 Hours.