Q: How many days in 26 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

26 weeks and 5 days.

Um ..... 26 weeks. There are 182 days in 26 weeks (about half a year or six months).

7 x 26 = 182 days

There are 26 weeks and one day.

184 days / 7 days/week = 26 weeks, remainder 2 days

Related questions

26 weeks and 2 days.

26 weeks and 5 days.

Um ..... 26 weeks. There are 182 days in 26 weeks (about half a year or six months).

7 x 26 = 182 days

26 days = 3.7 weeks.

There are 26 weeks and one day.

184 days / 7 days/week = 26 weeks, remainder 2 days

26 weeks = 182 days = 4,368 hours

Just go with what he said... 26 x 7 = 182 days. this answer is really useful.

Assuming 26 complete weeks of 7 days each, there are 26 x 7 = 182 days in 26 weeks, and 24 hours in a day, giving 24 x 182 = 4368 hours in 26 weeks.

One week is 7 days, so divide 182 days by 7, and you get 26 weeks.

26 weeks is half a year, so that's six months.