Q: How many hour in 13 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

There are 13 weeks in 91 days.

35 weeks.

the math to find the hourly from salary is as follows 52 weeks in a year - 2 weeks vacation = 50 work weeks. 50 work weeks * 40 Hour Weeks = 2000 Hours a year Year Salary/2000 Hours = Salary/Hour 26000/2000=13 an hour 13*40 hours a week = about 520 a week.

676 weeks.

Marine Corps Boot Camp lasts for 13 weeks.

There are 13 weeks in a quarter, which gives you 4 x 13 = 52 weeks in a year.

if you are using 40 hour work weeks and 52 weeks a year the answer is 43.27

13 weeks.

13 days = 1 week and 6 days

13.

13 years, 25 weeks. Call it 13 and 1/2

1512 hour