Q: How many hours FRIDAY 5 pm to monday 8 am?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

10 pm Thursday to 1 pm Monday should be 87 hours: 10 pm Thursday to Midnight (12 am) Friday = 2 hours Friday = 24 hours Saturday = 24 hours Sunday = 24 hours Monday Midnight (12 am) to Noon (12 pm) = 12 hours Monday Noon (12 pm) to 1 pm = 1 hour Total = 87 hours.

8 + 24 + 24 + 9 = 65

1 + 24 + 24 + 13 = 62

24 hours = 1 day48 hours = 2 days72 hours = 3 days(1 PM Friday) + (3 days) = 1 PM Monday

48

Related questions

60 hours elapse between 6 PM on Friday and 6 AM on Monday.

70 hours, 5 minutes

10 pm Thursday to 1 pm Monday should be 87 hours: 10 pm Thursday to Midnight (12 am) Friday = 2 hours Friday = 24 hours Saturday = 24 hours Sunday = 24 hours Monday Midnight (12 am) to Noon (12 pm) = 12 hours Monday Noon (12 pm) to 1 pm = 1 hour Total = 87 hours.

62

8 + 24 + 24 + 9 = 65

1 + 24 + 24 + 13 = 62

I work Monday through Friday from 9:30 AM to 3 PM. How many hours is that?

14 hours I think I might be wrong It's 48 hours from 3 PM Friday until 3 PM Sunday, then it's another 9 hours until midnight and another 8 hours until 8 AM Monday. (48 + 9 + 8) hours = 65 hours.

24 hours = 1 day48 hours = 2 days72 hours = 3 days(1 PM Friday) + (3 days) = 1 PM Monday

cash hours 10.00 am to 2.00 pm }from Monday to Friday and 02.30 pm to 3.30 pm } 10.00 am to 12.30 pm on Saturday

Monday - Friday is 8:30 AM to 6:30 PM. Saturday is 9:00 AM to 5:00 PM.

Monday-Friday 9am-8-pm Saturday 9am-6pm