Best Answer

There are 24 hours in a day. There are 1440 minutes in a day.

Q: How many hours and minutes in 1 day?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 1,440 minutes in 1 day. 1 day = 24 hours. 1 hour = 60 minutes. 1 day = 24 hours x 60 minutes/hour = 1440 minutes.

1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.

24 hours, 0 minutes, 0 seconds.

8 days = 192 hours = 11520 minutes

85 hours and 13 minutes = 3.551 days1 day = 24 hours1 day = 1day * 24 hours/day * 60 minutes/1 hour = 1440 minutes85 hours = 85 hours * 1 day/24 hours = 3.542 days13 minutes =13 min * 1 day/1440 min= 0.009 day================================85 hours and 13 minutes .................= 3.551 days

Related questions

There are 1,440 minutes in 1 day. 1 day = 24 hours. 1 hour = 60 minutes. 1 day = 24 hours x 60 minutes/hour = 1440 minutes.

1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.1 day = 24 hoursSo 1 day + 5 hours = 29 hours = 29*60 = 1740 minutesand so 1 day + 5 hours + 25 minutes = 1765 minutes.

60 minutes an hour 24 hours a day ...

24 hours, 0 minutes, 0 seconds.

8 days = 192 hours = 11520 minutes

60 minutes in 1 hour, 24 hours in 1 day. Therefore 60x24 = 1440

85 hours and 13 minutes = 3.551 days1 day = 24 hours1 day = 1day * 24 hours/day * 60 minutes/1 hour = 1440 minutes85 hours = 85 hours * 1 day/24 hours = 3.542 days13 minutes =13 min * 1 day/1440 min= 0.009 day================================85 hours and 13 minutes .................= 3.551 days

1 day = 24 hours 1 hour = 60 minutes 0.25 day = 0.25 x 24 = 6 hours = 6 x 60 = 360 minutes

1 day = 24 hours = 1440 minutes = 86,400 seconds

1.5 days * 24 hours/1 day * 60 minutes/1 hour = 2160 minutes

It is 1 day and 16 hours.

1440 minutes. There are 60 minutes in one hour, and there are 24 hours in a day, so 60x24=1440.