Q: How many hours are there in 960 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

960 minutes

960 minutes = 16 hours

16 hours = 16 x 60 = 960 minutes and 960 x 60 = 57600 seconds

No, 16 hours is 960 minutes. Sixty minutes per hour = 16 x 60 = 960 minutes.

40 days = 40 * 24 hours = 960 * 60 minutes = 57,600 minutes

Related questions

960 minutes

There are 960 minutes in 16 hours, since 16 hours * 60 minutes/hour = 960 minutes.

960 minutes = 16 hours

16 hours = 16 x 60 = 960 minutes and 960 x 60 = 57600 seconds

16 times 60 = 960 minutes

16 x 60 = 600 + 360 = 960 960 + 20 = 980

No, 16 hours is 960 minutes. Sixty minutes per hour = 16 x 60 = 960 minutes.

40 days = 40 * 24 hours = 960 * 60 minutes = 57,600 minutes

There are: 960/60 = 16 hours

960 x 60 = 57600

60 seconds = 1 minute so 960 seconds = 960/60 = 16 minutes. Simple!

16 minutes.