Q: How many hours is it from 9 30am to 3 00pm?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

6:30pm-9:30pm=3 hours6:30pm-9:30am=15 hours6:30am-9:30pm=15hours6:30am-9:30am=3 hours

3 hours.

4:30 8:30 to 9:00 is 0:30 9:00 to 12:00 is 3:00 12:00 to 1:00 is 1:00 Then 0:30 + 3:00 + 1:00 = 4:30 Four hours thirty minutes. Unless it is 12 hours later e.g. 8:30am to 1:00am the next day, so = 16:30 hours

9

Three.

Related questions

The Grayson County Detention Center in Leitchfield, KY visiting hours are as follows:Main Facility:County and State Wednesday & Saturday 8:30am – 10:30 am, 1:00pm – 3:00pmFederalFriday & Sunday 8:30am – 10:30am, 1:00pm – 3:00pmFemale Facility:County and StateWednesday & Saturday 8:30am – 10:30 am, 1:00pm – 3:00pmFederalFriday & Sunday 8:30am – 10:30am, 1:00pm – 3:00pmAnnex:Window visits: Thursday after 3:00pm, Saturday and SundayContact visits: SaturdayThe Grayson County Detention Center in Sherman, TX does not list their visiting hours but they can be reached at (903) 786-5783.

From 8:30am to 5:00pm is 8hrs 30mins. To calculate this, first find out how long it is from 8:30am to noon (3 hours 30 minutes) then how long from noon to 5:00 (5 hours). Then you just need to add them together to get 8 hours 30 minutes.

7:30am 3:00pm = 15:00 hours on 24 hour clock 15/2 = 7.5 60 x 0.5 = 30

15 hours. There are 12 hours between 8:00am and 8:00pm and 3 hours between 8:00pm and 11:00pm. 12 + 3 = 15

3

The Matchmaker starts visiting your Tama at 5yrs and up. The times she sometimes visits are 10:30AM, 3:00PM, and 7:00PM.

2:15am to 6:00pm is 15 hours and 45 minutes. 2:15pm to 6:00pm is 3 hours and 45 minutes.

There are 6.5 hours between 8:30am and 3:00pm. You can get to this answer by counting from 8:30am up until 2:30pm (6 hours) and then adding an extra 30 minutes or half hour (.5 hours) to get to 3:00pm. Remember that in standard time, a clock goes from the numbers 1-12 twice, once for the am and another time for the pm. When you begin counting from 8:30, remember that after 12:30, it will be 1:30, then 2:30, and so on and so forth.

There are 9 hours between 630 am and 930 am.

3:00pm

24+168k where k is any integer.

6:30pm-9:30pm=3 hours6:30pm-9:30am=15 hours6:30am-9:30pm=15hours6:30am-9:30am=3 hours