Q: How many minutes in 3 hours and 15 mins?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2 hours and 15 minutes

5%. 5 hours is 300 minutes. 15 minutes is 5% of 300 minutes.

3hours=180min 180min+15min=195min

1 hour is 60 minutes, and I presume you know that.60 minutes * 0.25 = 15 minutes (a quarter hour is 15 mins)15 minutes * 3 = 45 minutes (3 quarter hours are 45 mins)

1hr 15 mins is 75 mins. 3hr 20 mins is 200 mins. 75/200 is 3/8

Related questions

3 hours and 15 mins

2 hours and 15 minutes

5 hours 15 mins.

15 hours and 32 minutes

5%. 5 hours is 300 minutes. 15 minutes is 5% of 300 minutes.

3hours=180min 180min+15min=195min

1 hour is 60 minutes, and I presume you know that.60 minutes * 0.25 = 15 minutes (a quarter hour is 15 mins)15 minutes * 3 = 45 minutes (3 quarter hours are 45 mins)

1hr 15 mins is 75 mins. 3hr 20 mins is 200 mins. 75/200 is 3/8

3 hours and 20 minutes.

2 hours and 75 minutes= 3 hours and 15 minutes.

15 and 20 respectively. added, they are 35 mins. Subtracted, the answer is 5 mins

Well do the math 4hrs = 240 mins 240+23= 263 mins 263x60+15=number of seconds