Best Answer

December has 31 days. Each day has 24 hours. Each hour has 60 minutes.

Thus, the number of minutes in december is 31*24*60, or 44,640

Q: How many minutes in December?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 31 days in December, therefore there are 31 x 24 = 744 hours in the month.

At that time, there are 11 hours remaining in December 30th, and 24 on December 31. So, there are 35 hours from 1pm Dec 31 until the stroke of midnight December 31 when the New Year begins. 35 hours is 35*60=2100 minutes.

-- They only get longer between December 21 and June 21. For the other half of the year, they get shorter. -- Just after December 21 and just before June 21, they get longer very slowly ... only a small difference between one day and the next. -- Around March 21, they get longer fast ... many minutes' difference between one day and the next. EDIT: The length of the day differs by 4 minutes each day throughout the year.

There are 110 minutes in 110 minutes.

22 minutes are 22 minutes.

Related questions

60min * 24hr * 31 days = 44640 minutes

60 minutes per hour, 24 hours per day, 31 days in December so the answer is -60 x 24 x 31 = 44640 minutes

A Grand Day Out , 25 December 1989 , 24 Minutes in length .

About 8 light-minutes.

There are 31 days in December, therefore there are 31 x 24 = 744 hours in the month.

The minimum is nine hours and five minutes.

440,640 minutes.

At that time, there are 11 hours remaining in December 30th, and 24 on December 31. So, there are 35 hours from 1pm Dec 31 until the stroke of midnight December 31 when the New Year begins. 35 hours is 35*60=2100 minutes.

the length of the day on the 25th of December is 7 hours, 57 minutes - about one minute more than on the 22/22 December which are the year's shortest days.

The minimum (around December 21) is 10 hours and 11 minutes.

The amount of daylight gained between December 21 and December 22 is measured in seconds. By the first week in January, it may be as much as a minute. From February 1 to February 2, 2 minutes, and by March 21, 4 minutes per day. Then it begins to decrease until June 21, when the difference goes back to zero.

It is approximately 100 minutes long.(1 hr, 40 min)