Q: How many quarters equal 45 pounds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

A quarter is a "quarter dollar" → 45,000 quarters = 45000 x $0.25 = $11,250

9,000 or $900 dollars worth

45 minutes is equal to 3/4 (three-quarters) of an hour.

To determine how many yogurts you can buy with 5 pounds, you need to convert pounds to pence. Since 1 pound is equal to 100 pence, 5 pounds is equal to 500 pence. To find out how many yogurts you can buy, divide 500 pence by 45 pence per yogurt. Therefore, you can buy 11 yogurts with 5 pounds.

45

Related questions

45 kilograms is equal to approximately 99.21 pounds.

880

A quarter is a "quarter dollar" → 45,000 quarters = 45000 x $0.25 = $11,250

45*4 = 180 quarters.

45 kg is equal to approximately 99.21 pounds.

There are about 100 pounds in 45 kilograms. 45 kilograms = 99.2 pounds

2,041.165 grams.

9,000 or $900 dollars worth

45 pounds is equal to 3.21 stones.

There are 2,000 pounds in one US ton. Therefore, 45 US tons is equal to 45 x 2,000 = 90,000 pounds. There are 2,240 pounds in one UK ton. Therefore, 45 UK tons is equal to 45 x 2,240 = 100,800 pounds.

45 minutes is equal to 3/4 (three-quarters) of an hour.

45 pounds is equal to approximately 20.41 kilograms.