Best Answer

Your question is a little vague.. however :-

1/5th of a minute equals 12 seconds.

15 minutes equals 900 seconds.

Q: How many seconds are there in 15 of a minute?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 minute = 60 seconds so 1 minute 15 seconds = 60+15 = 75 seconds.

One minute is 60 seconds, so a quarter of that is ¼ x 60 = 15 seconds.

1 minute = 60 seconds 15 minutes = 15 x 60 = 900 seconds

there is 60 seconds in every minute. 15 minutes is 800 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

Related questions

There are 15 seconds in a quarter of a minute.

1 minute = 60 seconds so 1 minute 15 seconds = 60+15 = 75 seconds.

1/4 of a minute is 15 seconds.

they are 900 seconds in 1 minute.

A Minute is equal to 60 seconds In the same way , 15 Min = 60*15 = 900 Seconds

One minute is 60 seconds, so a quarter of that is ¼ x 60 = 15 seconds.

1 minute = 60 seconds 15 minutes = 15 x 60 = 900 seconds

15

there is 60 seconds in every minute. 15 minutes is 800 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

60 seconds = 1 minute so 615 seconds = 15/60 = 1/4 or 0.25 minutes.60 seconds = 1 minute so 615 seconds = 15/60 = 1/4 or 0.25 minutes.60 seconds = 1 minute so 615 seconds = 15/60 = 1/4 or 0.25 minutes.60 seconds = 1 minute so 615 seconds = 15/60 = 1/4 or 0.25 minutes.

15 minutes (60 seconds/1 minute) = 900 seconds ---------------------