Q: How many seconds minutes and hours are in the month of February?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

day month decsde century seconds minutes and hours

Five Months has: 13176000 seconds in it 219600 minutes in it 3660 hours in it 152.5 days in it ( using 30.5 as an average month)

60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour 24 hours = 1 day 30 days = 1 month 3 (months) x 30 (days) x 24 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 7,776,000 seconds 4 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 14,400 seconds 7,776,000 (the 3 months) + 14,400 (the 4 hours) = 7,790,400 seconds

31 days X 24 hours X 60 minutes x 60 seconds. 2,678,400.

No. A month is more than that, and is about 30 days = 720 hours = 43200 minutes.409 minutes is just 6 hours and 49 minutes.

Related questions

To do this one we need to convert 28 days, into hours, hours into minutes, and finally minutes into seconds. (Non Leap Year) 28 Days x 24 hours = 672 Hours 672 Hours x 60 Minutes = 40320 Minutes 40320 Minutes x 60 Seconds = 2419200 Seconds So there are 2419200 seconds in the entire month of February. Assuming it isn't a leap year. (Leap Year) 29 Days x 24 Hours = 696 Hours 696 Hours x 60 Minutes = 41760 Minutes 41760 Minutes x 60 Seconds = 2505600 Seconds. So there are 2505600 seconds in the entire month of February. Assuming it is a leap year.

day month decsde century seconds minutes and hours

Five Months has: 13176000 seconds in it 219600 minutes in it 3660 hours in it 152.5 days in it ( using 30.5 as an average month)

day seconds month decade century hours minutes

Depends on which month, since not all months have the same number of days. There are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. Therefore, in a month that has 30 days there are 30 x 1440 = 43,200 minutes. In a month that has 31 days there are 44,640 minutes. In February (28 days) there are 40,320 minutes. In February on a leap year (29 days) there are 41,760 minutes.

60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour 24 hours = 1 day 30 days = 1 month 3 (months) x 30 (days) x 24 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 7,776,000 seconds 4 (hours) x 60 (minutes) x 60 (seconds) = 14,400 seconds 7,776,000 (the 3 months) + 14,400 (the 4 hours) = 7,790,400 seconds

second minute hour day week month year

On average, a month has about 2,592,000 seconds (30 days x 24 hours x 60 minutes x 60 seconds).

31 days x 24 hours x 60 minutes x 60 seconds = 2,678,400 seconds

31 days X 24 hours X 60 minutes x 60 seconds. 2,678,400.

There are 2,505,600 seconds in February in a leap year.

120 minutes per month is 2 hours per month.