Q: How many weeks in 96 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1 week = 7 days so 13 weeks = 13*7 = 91 days. Therefore the answer is 91 + 5 = 96 days.

96 weeks divided by 4 weeks (equal to one month) is a total of 24 months.

there are 560 days in 80 weeks

24

96 hours is exaclty four days.

Related questions

7 days = 1 week69 days = 69/7 = 96/7 weeks

1 week = 7 days so 13 weeks = 13*7 = 91 days. Therefore the answer is 91 + 5 = 96 days.

96/24= 4 days

96 weeks divided by 4 weeks (equal to one month) is a total of 24 months.

there are 560 days in 80 weeks

24

96 hours is exaclty four days.

96 hours is equivalent to 4 days.

Four weeks and five days.

77 days = 11 weeks

There are 175 days in 25 weeks.

There are 420 days in 60 weeks.