Q: How much a year 10.00 hr?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

General rule of thumb is: Salary/2000, or half of the 1000's. For example: $50,000 a year = $25/hr. $70,000/yr = $35/hr This accounts for 2 weeks vacation.

after taxes 18.75 an hr before taxes (took out 25 percent) just for regular taxes which made it 27000 a year it would be 14.06 an hr

34,000 dollars per year. based on a 40 hr week and 2 weeks off.

If you work 40 hoursa week for a year that is 2080 hours. 30000/2080 = $14.42/hr

1 day of work = 8 hours5 days of work a week = 40 hours52 weeks of work a year = 2080 hoursYearly pay = ($12/hr) x (2080 hr) = $24,960

Related questions

14.90 per hr. is how much per yr

General rule of thumb is: Salary/2000, or half of the 1000's. For example: $50,000 a year = $25/hr. $70,000/yr = $35/hr This accounts for 2 weeks vacation.

About $3/ hr.

about a rate of $9.00 an hr.

11,310.00

It depends how much they work in a year.

52 weeks in a year 1000 x 52 = 52000

£1000 a year.

1000

7.85 sliders per hr

the ? is that they made them 1000 a year

1000 dollars year