Q: How much is 16 weeks in a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

52 weeks=1 year 52+16=68

52 Weeks in a year - so at 50k a year your making "about" 1,923.07 every 2 weeks.

52 weeks and one day (on leap year it is just 52 weeks).

If you work 40 hours a week for 52 weeks then there are 52 x 40 = 2080 work hours per year, so salary is 16 x 2080 = $33,280 per year

2307.69 per two weeks

Related questions

52 weeks=1 year 52+16=68

16 weeks is 1 year and half. hope this will help you.

52 weeks= 1 year Subtract Jan.-April =about 16 52-16 =about 34or around that

There are 52 working weeks in a year, unless you are a teacher. If you get paid vacation, you can subtract one or two weeks.

52 Weeks in a year - so at 50k a year your making "about" 1,923.07 every 2 weeks.

52 weeks and one day (on leap year it is just 52 weeks).

well i wouldn't see y not!

There are approximately 64 weeks in 16 months. Sixteen months is one year and 4 months.

1

exercise and diet

Between 16 and 22 weeks depending on what year you go.

20 weeks