Q: How much is time and a half pay if you make 10.25?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

17.30 + 8.65 = 25.95

If you make 9.50 an hour, time in a half is 14.25 an hour after 40 hours. Just calculate 9.50 divided by 2, this will equal 4.75, than add 4.75 + 9.50= 14.25.

25.33

Time and a half would be 15 per hour

11.70/2 = 5.85 11.70 + 5.85 = 17.55

Related questions

17.30 + 8.65 = 25.95

15.00

16.50

15.53, when rounded.

"time and a half" means "regular wages plus half again as much". So 20 x 1.5 = 30 dollars an hour.

9.92 x 1.5 = 14.88

$800.000

Time and a half would be 12.375 per hour worked.

It is 15 dollars for an hour's work.

If your hourly rate is 13.25, then time and a half is: 13.25 plus half of 13.25(13.25 Ã· 2) + 13.25 = 19.875

1.5 * 14 dollars = 21 dollars

If you make 9.50 an hour, time in a half is 14.25 an hour after 40 hours. Just calculate 9.50 divided by 2, this will equal 4.75, than add 4.75 + 9.50= 14.25.