Q: How to convert 20 minutes into quarter minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

One quarter 20/80 = 2/8 = 1/4

Hockey is divided into three periods of 20 minutes each.

A quarter hour.

There are 60 minutes in an hour. Thus, to convert from hours to minutes, you need to multiply by 60. In this case, we have 1.5 hours, so do 1.5x60 = 90. Therefore, there are 90 minutes in 1.5 hours.

A quarter of 450 minutes is 112.5 minutes.

Related questions

A quarter of an hour is 15 minutes, there are 4 x 15 minute in 1 hour.Therefore 5 hours would have 20 x 15 minutes or 20 x quarter hours.

One quarter 20/80 = 2/8 = 1/4

Hockey is divided into three periods of 20 minutes each.

A quarter hour.

12 minutes in a quarter and 48 minutes in the whole gamein 1 quarter is 12 minutes whole game 48 minutes it take 20 minutes for a halftime showThere are 12 minutes in an NBA quarter.If in overtime the quarter lengths are 5 minutes.There are 15 minutes per quarter of an NBA game.12 minute quarters 48 minute games

There are 60 minutes in an hour. Thus, to convert from hours to minutes, you need to multiply by 60. In this case, we have 1.5 hours, so do 1.5x60 = 90. Therefore, there are 90 minutes in 1.5 hours.

A quarter of 450 minutes is 112.5 minutes.

If you want to convert that to minutes, remember that an hour has 60 minutes. Just calculate 1/3 of 60 minutes. which is 20 minutes

To calculate work done by a power source, we use the formula Work = Power x Time. First, convert quarter-horsepower to watts (1 hp = 746 watts), so a quarter-horsepower is 186.5 watts. Next, convert 10 minutes to seconds (10 minutes = 600 seconds). Finally, calculate the work: Work = 186.5 watts x 600 seconds = 111,900 joules.

1/5 ---------- 20% No No. fifteen minutes = 1/4 one quarter of an hour 0r 25 % there are 60 minutes in one hour 30 minutes in 1/2 half an hour and 15 in a quarter of an hour.

If you want to convert it to hours, divide the minutes by 60, and add to the hours.

to get hours to minutes you multiply your hours by 3600 and to convert minutes to seconds you multiply your number by 60. . . Multiply your hours number by 60 to convert into minutes Add the original minutes number to the product and then multiply the total minutes by 60 to get the total in seconds. Thus 10 hours and 20 minutes . = 10 x 60 = 600 minutes plus the original 20 minutes then = 620 minutes, . which equals 620 x 60 = 37,200 seconds ( phew !!! )