Best Answer

7 hours

Q: If you work from 10am to 6pm with 30 minutes and took a 30 minute break how many hours did you work?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

9 hours 30 minutes

It is 18 hours from 10AM to 4AM. You can figure this out in a few different ways. 10AM to 10AM is 24 hours and 4AM is 6 hours before 10AM. 24-6=18 10AM to noon is 2 hours. Noon to midnight is 12 hours. Midnight to 4AM is 4 hours. 2+12+4=18

Between 10am and 9pm, there are 11 hours.

240 minutes

2 hours

Related questions

6.5 hours (6 hours 30 minutes) between 10am and 4:30pm

13 hours and 45 minutes.

9 hours 30 minutes

From 11:40am to 6:10pm is 6 hours and 30 minutes. From 11:40am to 6:10am is 18 hours and 30 minutes. From 11:40pm to 6:10pm is 18 hours and 30 minutes. From 11:40pm to 6:10am is 18 hours and 30 minutes.

8:37am to 2:10pm is 5 hours and 33 minutes. 8:37am to 2:10am is 17 hours and 33 minutes.

It is 18 hours from 10AM to 4AM. You can figure this out in a few different ways. 10AM to 10AM is 24 hours and 4AM is 6 hours before 10AM. 24-6=18 10AM to noon is 2 hours. Noon to midnight is 12 hours. Midnight to 4AM is 4 hours. 2+12+4=18

10am to 4pm is a period of six hours.

Between 10am and 9pm, there are 11 hours.

4 hours times 60 minutes in an hour = 240 minutes between 10a and 2pIF they're on the same day.

240 minutes

From 5:10am to 10:00 am is 4 hours and 50 minutes.From 5:10am to 10:00 pm is 16 hours and 50 minutes.From 5:10pm to 10:00 am is 16 hours and 50 minutes.From 5:10pm to 10:00 pm is 4 hours and 50 minutes.

3 hours